IN Club, ul. Vrnjačka br.2. 36210 Vrnjačka Banja, SRBIJA, tel. 036 611 022, 063 611 133

Smeštaj

za prijatne noći, mirna jutra i opuštanje za sva čula...

O smeštaju

Zahvaljujući vidljivoj brizi domaćina da boravak gostiju učine što prijatnijim, objekat je opremljen tako da doprinosi opuštajućoj atmosferi u ambijentu koji odiše komforom i kvalitetom, koji se ogleda ne samo u enterijeru, već i u usluzi koju IN Club pruža.

IN Club raspolaže sa 9 smeštajnih jedinica, ukupnog kapaciteta do 29 gostiju.
Na raspolaganju su dvokrevetne i trokrevetne sobe, sa odvojenim ležajevima ili sa francuskim ležajem, uz mogućnost korišćenja pomoćnog ležaja. Takođe, postoji mogućnost formiranja četvorokrevetne sobe, koja sa sastoji od dve dvokrevetne smeštajne jedinice, što predstavlja idealnu opciju za porodice sa decom. Za goste koji putuju sami, postoji mogućnost rezervacije jednokrevetne sobe.
Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, poseduju klima urađaj, mini bar, TV, sef, fen, wi-fi. Kako bismo Vaš boravak učinili što prijatnijim, na raspolaganju su i bade mantili, sobne papuče, kao i druge sitnice koje doprinose udobnosti.

Većina soba poseduje pogled na šetalište i park, što će Vam obezbediti prijatne noći, mirna jutra i opuštanje za sva čula.

Sobe se pospremaju svakodnevno.

Bilo da se opredelite za uslugu noćenja ili noćenja sa doručkom, budite sigurni da će se osoblje IN Club-a potruditi da Vam boravak u Vrnjačkoj Banji ostane u što lepšoj uspomeni, uz želju da nas ponovo posetite.

Opšti uslovi smeštaja

*IN Club na zahtev za rezervaciju odgovara u roku od 24 časa.
*Rezervacija mora biti potvrđena od strane IN Club-a telefonom, faxom ili e-mailom.
*Rezervacija se čuva do 21h, osim u slučaju uplate 100% avansa, kada se rezervacija čuva do 23:59.
*Prijava gostiju na dan početka aranžmana (check-in) je od 14 časova, a odjava poslednjeg dana (check-out) do 12 časova.
*U zavisnosti od raspoloživih kapaciteta postoji mogućnost kasnog check-out-a bez dodatnih troškova.
*Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.